راه حل رفع خطای گوگل Blocked By Play Protect هنگام نصب
گوگل به منظور جلوگیری از نفوذ بدافزارها و حفظ امنیت کاربرانِ دستگاههای اندرویدی، قوانینی را برای ساخت و استفاده از برنامه های اندرویدی در نظر گرفته است. به همین دلیل هنگامی که کاربران اندرویدی برنامهایی را از جایی به غیر از گوگل پلی دانلود و نصب کنند، ممکن است به خطای Blocked By Play Protect مواجه شوند.
به همین خاطر مشتریان اپینو استودیو که اپلیکیشنهای خود را از سایت اپلیکیشن ساز اپینو استودیو تهیه میکنند و اقدام به ساخت اپلیکیشن از این طریق مینمایند ممکن است هنگام نصب و تست اپلیکیشن خود با این خطا برخورد کنند و تصور کنند که این خطا به خاطر اپلیکیشن یا سیستم اپینو میباشد.
درصورتی که این یک هشدار از طرف گوگل به کاربران اندرویدی است و ارتباطی با اپلیکیشن ساز اپینو ندارد.
خب راه حل چیست؟
برای این رفع این هشدار دو راه حل وجود دارد که به ترتیب هر کدام را برایتان توضیح و آموزش خواهیم داد.
۱. انتشار اپلیکیشن خود در گوگل پلی:
اولین راه این است که اپلیکیشن خود را که از اپینو تهیه کردهاید برای در دسترس قرار دادن به کاربران و مشتریان خود در مارکت گوگل پلی منتشر کنید که این راه هم سختی ها و هزینه های خودش را که با توجه به قیمت دلار به نسبت هم بالا هم هست دارد، به این خاطر که گوگل پلی کشور ما را تحریم کرده است و ساخت اکانت دولاپری در گوگل به این سادگی ها نیست و خیلی از کاربران و صاحبان کسب و کار ترجیح میدهند تا اپلیکیشن خود را در مارکت های بومی و ایرانی نظیر بازار و یا مایکت منتشر کنند.
خب بریم سراغ راه حل دوم و کم دردسر تر 😇
۲. ثبت اپلیکیشن به عنوان اپلیکیشن غیر مخرب در گوگل:
یک راه دیگر، آسان و بدون هزینه این است که اپلیکیشن خود را به گوگل معرفی کنیم تا به تائید گوگل برسد.
پیشنهاد میکنیم در صورتی که اپلیکیشن شما با این هشدار هنگام نصب مواجه میشود این راه حل اولیت اول شما باشد.
خب برای این کار ابتدا وارد لینک زیر شوید:
این فرم توسط گوگل برای رفع خطای Play Protect ارائه شده است تا با پر کردن و ارسال اپلیکیشن خود به گوگل نسبت به رفع این خطای اپلیکیشن خود اقدام کنید.
در این فرم چند فیلد وجود دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد که چطور آن را پر کنید.
مراحل تکمیل و ارسال درخواست:
۱. Email address: در این فیلد آدرس ایمیل در دسترس (ترجیحا جیمیل) خود را وارد کنید.
۲. Developer name: در این فیلد میتوانید نام خود را وارد کنید.
۳. Application package name: این فیلد مربوط به پکیج نیم (نام بسته ) برنامه شماست که نام بسته برنامه خود را از سه روش میتوانید دریافت کنید:
- در صفحه برنامه خود در سایت اپینو
- از طریق ارسال تیکت
- استفاده از برنامه package viewer که ازگوگل پلی میتوانید نصب کنید
۴. URL to download apk file: در این بخش لینک دانلود مستقیم فایل apk برنامه خود را وارد کنید، توجه داشته باشید که این لینک باید در تمامی کشور ها به خصوص آمریکا و آلمان قابل دانلود باشد. همچنین از سیستم های اشتراک فایل مثل گوگل درایو و غیره نیز میتوانید استفاده کنید و اگر از این سیستم ها استفاده میکنید دقت داشته باشید که فایل شما به صورت public باشد. همچنین چک کنید که آدرس دانلود کاملا صحیح وارد شده باشد.
۵. Additional information to support your appeal: در این بخش توضیحی در مورد برنامه خود، حریم خصوصی کاربران و دسترسی هایی که برنامه شما نیاز دارد تا از کاربر بگیرد (به عنوان مثال در اپلیکیشن فروشگاهی هنگام وارد کردن آدرس در ثبت سفارش دسترسی لوکیشن گرفته میشود) به زبان انگلیسی وارد کنید.
پس از تکمیل فرم بر روی دکمه Submit بزنید تا در خواست شما ارسال شود.
در صورتیکه فرآیند و مراحل تکمیل فرم را به درستی انجام داده باشید، ایمیلی مشابه زیر برای شما ارسال خواهد شد.
Hi
You recently submitted an appeal for an app with Google Play Protect.
We have successfully received the appeal for your app. Our team will review the app and any information you have provided.
Thank You,
Google Play Protect Team
در صورت اینکه گوگل قادر به دانلود فایل برنامه شما نباشد هم ایمیل زیر را دریافت خواهید کرد:
Hi
You recently submitted an appeal for an app with Google Play Protect.
We were unable to download the APK file from the link you provided. Please submit a new appeal and make sure that the link is publicly browsable.
Thank You.
Google Play Protect Team
هنگامی که این ایمیل را دریافت کردید یعنی کارمندان گوگل نتوانستهاند برنامه شما رو دانلود و بررسی کنید، پس بهتر است برنامه خود را در یک آپلود سنتر معتبر آپلود کنید و مجدد درخواست خود را با لینک جدید ارسال کنید.
درخواست شما توسط گوگل طی یک هفته الی ۱۰ روز برنامه مورد بررسی قرار میگیرد. لطفا توجه داشته باشید در صورت تایید درخواست شما، هیچگونه اطلاعرسانی صورت نخواهد گرفت و ایمیلی از جانب گوگل برای شما ارسال نخواهد شد. بنابراین بهتر است پس از گذشت چند روز از تکمیل و ارسال فرم، برنامهی خود را روی چند دستگاه اندرویدی نصب و اجرا کنید تا از نتیجه مطلع شوید. همچنین استفاده از لینکهای Http هم میتواند در اندروید ۸ به بالا باعث بروز این خطا شود. برای این کار باید روی سایت خود SSL را فعال کنید.
امیدواریم تا این مطلب برای شما مفید بوده باشه و در صورت هر گونه سوال و یا مشکل میتوانید آن را با کارشناسان پشتیبانی اپینو استودیو در میان بگذارید تا شما را راهنمایی کنند.
ارسال نظر
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.اطلاعات مورد نیاز مشخص شده اند *